Rólunk

Cégünk 2004-ben alakult, főtevékenysége: építészeti tervezés. Munkáink között lakó-, ipari-, és középületek, közterek, épületbelsők is szerepelnek. Új épületek tervezése mellett átalakításokkal, rekonstrukciókkal is foglalkozunk. Portfóliónkban egészen kicsi és milliárdos nagyságrendű beruházások is megtalálhatók, megbízói körünk is igen változatos: egyházak, vállalkozások, magánszemélyek.

Két tulajdonos építésztervező dolgozik jelenleg a Kft-ben, a szakági tervezéseket állandó partnereinkkel együttműködve készítjük el.

Tapasztalatot szereztünk tervezőként és beruházóként is. Szaktudásunkat kiegészítendő energetikai tanúsítói és akkreditált pályázatírói képzettséget szereztünk.

Cégünk társadalmi feladatot vállalt a civil szférában szakértőként a Nagycsaládosok Országos Egyesületének munkájában, valamint  szakcikkek, tanulmányok írásával az energiatudatos építést, felújítást, a környezettudatos gondolkodást igyekezett népszerűsíteni.

Munkaszervezésünkkel is a környezettudatosságra törekszünk. A legmodernebb technikáknak köszönhetően nem szükséges mindennapos utazással és felesleges nyomtatásokkal terhelnünk a környezetet. Ezen törekvéseinkkel III. helyezést értünk 2011-ben a HBLF (Hungarian Business Leaders Forum) “Üzleti Élet a Környezetért” pályázaton.

Megrendelőinknek a tervezés korai fázisában már 3D modelleket is adunk, melyek virtuálisan körbe-bejárhatóak, megkönnyítve az elképzelések megvalósítását. 3D-s, BIM rendszerű tervezésnek köszönhetően az építész tervek a szakági tervekkeljól összefésülhetőek, pontos adatok nyerhetők, evvel csökkentve a beruházási költségeket. A létesítménygazdálkodáshoz előzetes számítások végezhetőek, az épület-terek tervezett felhasználása jól modellezhető.

Tervező kollégák:

Kroó Kornélia, Rakovszky Ágnes, Milassin Vivien építészmérnökök

Tekintse meg referenciáinkat is!