Ügyfeleink mondták

Nagyon elégedett vagyok a tervekkel. Nagy segítség volt számomra, hogy a kapcsolattartást az egyes szakágakkal lebonyolította a tervező csapat, így nekem a döntéseken kívül más intézni valóm nem volt.

A rugalmasságot külön köszönöm, ha valamiben nem tudtam dönteni, Ők adtak a kezembe több lehetőséget, vizualizációkkal, tanácsokkal stb. melyek segítségével könnyebb volt a döntés.

Örülök, hogy sikerült a család által felépített régi stílusú nyaralóból egy modern családi ház tervét elkészíteni, ami minden igényemnek megfelel.

Mindenkinek tudom ajánlani, kedves, rugalmas, gyors és segítőkész tervező csapat!”

Gólya Péter

 

“A kivitelezésben gyakran találkozom azzal a problémával, hogy a tervező olyan házat álmodott meg, amit a megrendelő nem tud vagy nem akar kifizetni, mert túl sokba kerülne a felépítése. Ilyenkor a kivitelezőnek mindig meg kell keresni azt a kompromisszumot, amit a projekt szereplői be tudnak vállalni. Ezek az olcsóbbítások sokszor „fájdalmasak” a megrendelőnek vagy a tervezőnek, de mivel a pénz nagy úr, muszáj sebészként kimetszeni a túlburjánzásokat, így néhányszor már nekifutottunk lefagyott mosolyú megrendelővel egy-egy ház építésének (persze a végére többnyire az ő arcuk is kikerekedik).

 Ezzel szemben Kornélia és Vivien olyan tervezők, akik két lábbal a földön járnak, a tervezés fázisában megkérdezik, hogy mi mennyibe kerül, mi az ami egyszerűen, ezáltal olcsón elkészíthető, mik a járatos (ezáltal olcsóbb) anyagok a piacon, így olyan házat terveznek, ami amellett, hogy funkcionálisan teljesen rendben van, esztétikailag nem hagy kétséget a jó ízlésükről, de még megfizethető is.

 Azért szeretek velük dolgozni, mert a szakmai tudás mellett megvan bennük az az alázat, ami szerintem szükséges ahhoz, hogy elsősorban a megrendelők igényeinek feleljenek meg és ne a rossz értelemben vett „önmegvalósítás” kerüljön ki a kezeik közül.

 Ajánlom őket mindazoknak, akik szép, használható, ugyanakkor költségkereteken belül megvalósítható házat szeretnének terveztetni maguknak.”

Záborszky Ferenc (ügyvezető, F2 Bau Kft.)

 

Tekintse meg referenciáinkat is!